Over Holland Laminati

Holland Laminati startte in 1994 als leverancier van plaatmateriaal in Tilburg. Na een uitstapje naar Oisterwijk verhuisden we in 2004 naar de huidige locatie in Ravenstein. In dit karakteristieke stadje aan de Maas, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant, vindt u ons kantoor en magazijn. Gelegen op industrieterrein ‘De Kolk’, aan de Korte Stukken 5. Hiervandaan leveren we plaatmateriaal aan interieurbouwers, meubelmakers, timmerbedrijven en de industrie.

Plaatmateriaal in heel Nederland

Hoewel gestart in Tilburg en nog steeds gevestigd in Noord-Brabant, leveren wij inmiddels in vrijwel het hele land. Met professioneel vervoer voorzien we onze afnemers van plaatmaterialen en overige toebehoren voor interieurtoepassingen. Correct en als het moet, ook snel.

Arpa-dealer

Holland Laminati is Arpa-dealer, een Italiaanse top-merk dat staat voor hoogwaardig HPL en Massief plaatmateriaal voor interieur- en buitentoepassing. Daarnaast kunnen we de bekende merken HPL en Decorspaan/MDF leveren. Zowel standaardproducten als maatwerk. Het verlijmen van HPL op alle mogelijke dragermaterialen behoort daarbij tot onze kernactiviteiten. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en een losse, maar zakelijke omgang. Dat past bij ons. Geen grote verkoopbinnendienst, maar korte lijntjes met beslissers die u snel, deskundig en besluitvaardig helpen. Op welke manier kunnen wij u van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact op.

×